Stand Bisazza

Architecture

Un grande spazio chiuso a pianta quadrata, rivestito all’esterno da una successione di doghe verticali in legno verniciato, racchiude la collezione Bisazza 2012. Al centro dello spazio una hall colorata accoglie il visitatore e lo introduce ai vari ambienti che si aprono attraverso grandi portali bianchi.
Ogni stanza è pensata come un spazio autonomo e mostra le varie collezioni Bisazza Bagno, proposte in abbinamento ad una serie di rivestimenti in mosaico.

A large square floor plan was clad externally in wide painted boards, creating an enclosure for the 2012 Bisazza collection.  At the heart of the space, a coloured hall welcomed visitors and introduced them to several spaces through large white doorways.
Each room was designed as an independent space and showcased the various Bisazza Bath collections together with a series of mosaic claddings.

Photo: Paolo Lambertini
Courtesy: Punto Expo
Collaborators: Massimiliano Carturan architetto

UP